- استرس و تغذيه نامناسب عامل ابتلا به آکنه
آفتابنيوز :
در اين مطالعه، فاکتورهاي مختلف تشديدکننده آکنه بر روي بيش از 6700 شرکت کننده در 6 کشور جهان بررسي شد.
«بريجيت درنو»، سرپرست تيم تحقيق از بيمارستان دانشگاه نانتس فرانسه، در اين باره مي گويد: «براي اولين بار در اين مطالعه مهم ترين فاکتورهاي مرتبط با آکنه را براي درمان تجويزي شناسايي کرديم.»
نتايج نشان داد اکثر افراد مبتلا به آکنه (48.2 درصد) در مقايسه با افراد فاقد آکنه (38.8 درصد) روزانه محصولات لبني مصرف مي کنند.
همچنين مصرف شربت ها و نوشابه هاي گازدار، شکلات و شيريني در افراد مبتلا به آکنه به مراتب بيشتر است.
قرارگيري در معرض آلودگي هوا و استرس هم غالبا در افراد مبتلا به آکنه مشاهده شد.
درباره این سایت